HTTP POST en GET • @techniek een beetje een newbie vraag, maar als ik alle topics goed gelezen heb kan ik alleen berichten van beperkte grootte via Ocean Connect naar mijn device sturen? Eigenlijk wil ik direct een HTTP POST en GET doen naar een (publieke) webserver, maar met NB-IoT kan dat niet? Kan dat wel met LTE CAT-M1? Is die techniek ook beschikbaar via het early access programma? • @jeroend said in HTTP POST en GET:

  @techniek een beetje een newbie vraag, maar als ik alle topics goed gelezen heb kan ik alleen berichten van beperkte grootte via Ocean Connect naar mijn device sturen? Eigenlijk wil ik direct een HTTP POST en GET doen naar een (publieke) webserver, maar met NB-IoT kan dat niet? Kan dat wel met LTE CAT-M1? Is die techniek ook beschikbaar via het early access programma?

  Hi Jeroen,
  De gateway heeft een mogelijkheid om een call-back te registreren… De gateway zal niet zo snel een bericht beperken is mijn inschatting… Volgens mij is het device hier meestal de beperkende factor.
  Hier is wat uitleg over de callback registratie:
  https://forum.iot.t-mobile.nl/topic/161/connecting-and-testing-your-service-with-iot-originating-messages • Updated link:
  https://forum.iot.t-mobile.nl/topic/161/connecting-and-testing-your-service-with-iot-originating-messages


Log in to reply