Coverage • 0_1525373413834_Capture.PNG

  Vandaag een rondje gereden met de NB-IoT shield, niet ontevreden. Maar heeft iemand betere ervaringen aan de polders? Ben namelijk ook door Almere en Lelystad gekomen.
  Bij Assen viel het signaal ook even uit dus.
  Had eerder gelezen dat snelheid misschien een probleem was, maar het meeste stuk van de route was eigenlijk op de snelweg dus tussen de 100-150. • @weetgeen Wat stellen de pijltjes voor?

  Dit is een deel van een route die ik gereden heb, op het oude platform:

  alt text

  De grote groene cirkels zijn momenten dat ik het signaal kwijt ben geraakt, dit kan komen omdat NB-IoT geen handovers heeft zoals je misschien gewend bent van 4G/3G. Als je device van mast veranderd dan ben je de connectie tijdelijk kwijt. Zoals je zelf al zei kan ook de snelheid een factor zijn, ik geloof dat de maximum snelheid van NB-IoT rond de 120km/h ligt… • @andre-rodenburg Elke minuut zou een bericht verstuurd moeten worden. De bolletjes/pijltjes zijn de plekken waar daatwerkelijk een bericht verstuurd is. • @weetgeen Dan gaat het lange stukken wel vaak fout inderdaad. Ik herken dit niet zo, heb de route een aantal keer gereden en het ging altijd goed…


Log in to reply